おぎのやの店舗情報

木曽 おぎのや

■住所

〒399-6201
長野県木曽郡木祖村藪原1123-1

 

■電話

0264-36-2012

 

■営業時間

11:00~15:00

 

■定休日

毎週水曜日 ・ 前日の火曜日の連休 (しばらくの間連休をさせて頂きます お知らせ欄を確認して下さい。)

(※祝日の場合はその翌日が休みです)

 

■駐車場

普通車5台 (土、日曜日 混雑時は役場駐車場をご利用頂き旧中山道藪原宿を散策してみてください、木祖村の情報発信場所 笑ん館にも足を運んで木祖村を楽しんで下さい。)

 

地図

木曽おぎのや蔵の宿 (Kiso Oginoya Kura-no-Yado)

明治初期に建てられた蔵が改装され、お宿として生まれ変わりました。

詳しくは、下記URLをご参照ください。

 

We have renovated the warehouse (Kura) from about 150 years ago into the hotel.

If you want more information, please follow the link provided below.

 

https://www.kiso-kuranoyado.com

おぎのやの店主

神村 治男(じんむら はるお)

蕎麦打ち名人高橋邦弘氏に教えをいただき、平成18年  故郷の木祖村でおぎのやを開店。

生家の築130年以上の古民家をできるだけ手をいれずに、店舗とし、趣のある店内としてあります。

About This Establishment

Oginoya was founded by Chef Jinmura Haruo in 2006 after working under master soba chef Takahashi Kunihiro. Chef Jinmura is passionate about his work in the kitchen and is welcoming to his customers on the floor. Oginoya’s building itself is traditional style Japanese architecture and dates back over 140 years. It features tall ceilings, a cozy and comfortable atmosphere and gives the feeling of Edo Japan.

木曽 おぎのや

■住所

長野県木曽郡木祖村藪原1123


大きな地図で見る

 

■営業時間

11:00~15:00

 

■定休日

火曜日、水曜日

ご予約/お問合せ

■電話

0264-36-2012

 

受付時間

10:00~15:00